No borrar – secció pel botó back to top

AVÍS LEGAL I CONDICIONS GENERALS D'ÚS

bikemoia.cat

I. INFORMACIÓ GENERAL
En compliment amb el deure informació disposat a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI-CE) d’11 de juliol, es faciliten a continuació els següents dades d’ informació general d’aquest lloc web:
La titularitat d’aquest lloc web, bikemoia.cat, (d’ara endavant, lloc web) l’ostenta: BIKE MOIÀ ASSOC., proveïda de NIF: G66386806 i inscrita a: Moià amb els següents dades registrals: inscripció al registre del departament de justícia de la Generalitat de Catalunya amb el nº55004, el representant és: Gabriel Roselló, i els dades de contacte són:

Adreça : C/ La Coma 18 – 08180 Moià (BCN)
Telèfon de contacte: 635.516.291
Email de contacte: info@bikemoia.cat

II. TERMES I CONDICIONS GENERALS D’ÚS
L’ objecte de les condicions: El lloc web
L’objecte de les presents Condicions Generals d’Ús (d’ara endavant, Condicions) és regular l’accés i la utilització del lloc web. Als efectes de les presents Condicions s’entendrà com a lloc web: l’aparença externa de les interfícies de pantalla, tant de forma estàtica com de forma dinàmica, és a dir, l’arbre de navegació; i tots els elements integrats tant a les interfícies de pantalla com a l’arbre de navegació (d’ ara endavant, Continguts) i tots aquells serveis o recursos en línia que si escau ofereixi als usuaris (d’ara endavant, Serveis).

Bike Moià es reserva la facultat de modificar, a qualsevol moment, i sense avís previ, la presentació i configuració del lloc web i dels Continguts i Serveis que hi poguessin estar incorporats. L’usuari reconeix i accepta que en qualsevol moment Bike Moià pugui interrompre, desactivar i/o cancel·lar qualsevol d’aquests elements que s’integren al lloc web o l’accés als mateixos.
L’accés al lloc web per l’usuari té caràcter lliure i, per regla general, és gratuït sense que l’usuari hagi de proporcionar una contraprestació per poder-ne gaudir, llevat del cost de connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés que hi hagués contractat l’usuari.
La utilització d’algun dels continguts o serveis del lloc web podrà fer-se mitjançant la subscripció o registre previ de l’usuari.

L’usuari
L’accés, la navegació i ús del lloc web, confereix la condició d’usuari, per la qual cosa s’accepten, des que s’inicia la navegació pel lloc web, totes les condicions aquí establertes , així com els seus ulteriors modificacions, sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa legal d’ obligat compliment segons el cas. Atesa la rellevància de l’anterior, es recomana a l’usuari llegir-les cada vegada que visiteu el lloc web.

El lloc web de Bike Moià proporciona gran diversitat d’ informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat per fer un ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

• Un ús de la informació, Continguts i/o Serveis i dades oferts per Bike Moià sense que sigui contrari al que disposen aquestes Condicions, la Llei, la moral o l’ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.
• La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis estesos per Bike Moià per a l’accés a certs Continguts o Serveis oferts pel lloc web. En tot cas, l’usuari notificarà de forma immediata a Bike Moià sobre qualsevol fet que permeti l’ús indegut de la informació registrada a aquests formularis, com ara, però no només, el robatori, pèrdua, o l’accés no autoritzat a identificadors i/o contrasenyes, per tal de procedir al seu immediata cancel·lació.

El mer accés a aquest lloc web no suposa entaular cap tipus de relació de caràcter comercial entre Bike Moià i l’usuari.
Sempre en el respecte de la legislació vigent, aquest lloc web de Bike Moià s’adreça a totes les persones, sense importar-ne edat, que puguin accedir i/o navegar per les pàgines del lloc web.

III. ACCÉS I NAVEGACIÓ AL LLOC WEB: EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT
Bike Moià no garanteix la continuïtat , disponibilitat i utilitat del lloc web, ni dels Continguts o Serveis. Bike Moià farà tot el possible pel bon funcionament del lloc web, però, no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest lloc web no sigui ininterromput o que estigui lliure d’error.

Tampoc no es responsabilitza o garanteix que el contingut o programari al que pugui accedir -se a través d’aquest lloc web, estigui lliure d’error o causi un dany al sistema informàtic (programari i maquinari) de l’usuari. En cap cas Bike Moià serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l’accés, navegació i l’ús del lloc web, incloent-se, però no limitant -se , als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus.

Bike Moià tampoc no es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d’aquest lloc web. En particular, no es fa responsable de cap manera de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions que poguessin ocórrer.

IV. POLÍTICA D’ENLLAÇOS
S’informa que el lloc web de Bike Moià posa o pot posar a disposició dels usuaris mitjans d’enllaç (com, entre d’ altres , links, banners , botons), directoris i motors de cerca que permeten als usuaris accedir a llocs web pertanyents i/o gestionats per tercers.

La instal·lació d’aquests enllaços, directoris i motors de cerca al lloc web té per objecte facilitar als usuaris la cerca de i accés a la informació disponible a Internet, sense que pugui considerar-se un suggeriment, recomanació o invitació per visitar-los.

Bike Moià no ofereix ni comercialitza per si ni per mitjà de tercers els productes i/o serveis disponibles en aquests llocs enllaçats.

Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

Bike Moià en cap cas revisarà o controlarà el contingut dels altres llocs web, així com tampoc aprova, examina ni fa propis els productes i serveis, continguts, arxius i qualsevol un altre material existent en els referits llocs enllaçats.

Bike Moià no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin produir-se per l’ accés, ús, qualitat o licitud dels continguts, comunicacions, opinions, productes i serveis dels llocs web no gestionats per Bike Moià i que siguin enllaçats en aquest lloc web.

L’ usuari o tercer que faci un hipervincle des d’ una pàgina web d’ un altre, diferent, lloc web al lloc web de Bike Moià haurà de saber que:

No es permet la reproducció —totalment o parcialment— de cap dels Continguts i/o Serveis del lloc web sense autorització expressa de Bike Moià .
No es permet tampoc cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre el lloc web de Bike Moià, ni sobre els Continguts i/o Serveis del mateix .
A excepció de l’hiperenllaç , el lloc web on s’estableixi dit hiperenllaç no contindrà cap element, d’aquest lloc web, protegit com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol , excepte autorització expressa de Bike Moià .
L’ establiment de l’ hiperenllaç no implicarà l’existència de relacions entre Bike Moià i el titular del lloc web des del qual es realitzi , ni el coneixement i l’ acceptació de Bike Moià dels continguts, serveis i/o activitats ofertes en aquest lloc web i viceversa.

V. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Bike Moià per si o com a part cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del lloc web, així com dels elements continguts en aquest (a títol enunciatiu i no exhaustiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos, marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al vostre funcionament, accés i ús, etc.). Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, sent aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats . En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual , queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Bike Moià.

L’ usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de Bike Moià . Podrà visualitzar els elements del lloc web o fins i tot imprimir -los , copiar -los i emmagatzemar-los al disc dur del vostre ordinador o a qualsevol un altre suport físic sempre que sigui, exclusivament, per al seu ús personal. L’usuari, però, no podrà suprimir, alterar, o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat al lloc web.
En cas que l’usuari o tercer considereu que qualsevol dels Continguts del lloc web suposi una violació dels drets de protecció de la propietat intel·lectual, haurà comunicar-ho immediatament a Bike Moià a través de les dades de contacte de l’apartat d’INFORMACIÓ GENERAL d’aquest Avís Legal i Condicions Generals d’Ús.

VI. ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ
Bike Moià es reserva la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri necessàries per a la utilització indeguda del lloc web i Continguts, o per l’ incompliment de les presents Condicions.

La relació entre l’usuari i Bike Moià es regirà per la normativa vigent i aplicable al territori espanyol . De sorgir qualsevol controvèrsia en relació amb la interpretació i/o l’ aplicació d’ aquestes Condicions les parts sotmetran els seus conflictes a la jurisdicció ordinària sotmetent-se als jutges i tribunals que corresponguin conforme a dret.

Envia'ns un missatge

logo-bike-moia-blanc-01

Fes-te soci

ALTA SOCI BIKE MOIÀ - 10€ l'any

La quota és del gener a desembre de l’any en curs. Consulta tots el avantatges de ser soci aquí

CLASSIFICACIONS EN DIRECTE

1 HORA INFANTIL / 4 HORES DE MOIÀ

Envia'ns un missatge