No borrar – secció pel botó back to top

17 al 22 d’agost 2024: BTT pel Parc Natural dels Ecrins

Com es va informar a l’assemblea de socis, estem preparant la sortida de l’estiu, de la qual us detallo a continuació el que està previst fer.
Aquest any Bike Moià se’n va als Alps Francesos, més concretament al parc nacional dels Ecrins, un paradís per a caminants, alpinistes i ciclistes, punt d’enllaç entre els Alps del Sud i els Alps del Nord. Situat entre Gap, Grenoble i Briançon, el massís deu el seu renom als 150 cims de més de 3000 metres d’altitud.Dissabte 17 d’agost al matí marxarem en furgonetes cap a l’hotel Le Faranchin situat a Villar d’Arène amb vistes al glacial Bec de l’Homme on passarem 5 nits, ja tenim 6 habitacions dobles reservades.

Aquest cop farem sortides circulars des del mateix hotel, cada dia farem una sortida d’uns 50 km i 2000 m+/-, l’últim dia farem una volta més curta i el viatge de tornada a Moià.

Veurem llacs d’alta muntanya, glaceres, torrents, colls espectaculars, prats alpins i pujades i baixades vertiginoses.

El cost aproximat de tot (àpats, combustible, allotjament i varis), serà d’uns 750 € (6 dies / 5 nits) per persona, però l’associació subvencionarà una part del cost a definir per la junta.Si us voleu apuntar a aquesta aventura, feu-ho abans del 10 de març per assegurar l’allotjament fent una bestreta de 100 € al compte corrent de l’associació, però si encara no ho tens clar i més endavant finalment decideixes venir, dependrà de la disposició d’allotjament i de la logística planificada pel transport.Activitat només per a socis de Bike Moià, pots fer-te’n clicant aquí!

FITXA SORTIDA

INSCRIPCIÓ A LA SORTIDA

(abans del 10/03/24)

(Si no ets soci, cap problema, si t'ho passes bé ja t'ho pensaràs. Consulta els avantatges)

A tenir en compte

Fotos DESTACADES de la sortida

Twitter
Facebook
WhatsApp
Email

Envia'ns un missatge

logo-bike-moia-blanc-01

Fes-te soci

ALTA SOCI BIKE MOIÀ - 10€ l'any

La quota és del gener a desembre de l’any en curs. Consulta tots el avantatges de ser soci aquí

CLASSIFICACIONS EN DIRECTE

1 HORA INFANTIL / 4 HORES DE MOIÀ

Envia'ns un missatge