No borrar – secció pel botó back to top

3 de juny 2023: Moià – Museu del coure a les Masies de Voltregà

Sortida popular, places limitades a 50 bikers!!

 

El proper dissabte 3 de juny anirem a visitar al Museu del Coure a les Masies de Voltregà, organitzada pel Sebas Clusella:

El Museu del Coure està emplaçat a un edifici modernista de principis del segle XX, antiga residència dels propietaris, els Comtes de Lacambra.

El museu vol divulgar la importància del primer metall emprat per la humanitat, no només per ser un excel·lent conductor de l’ electricitat i la temperatura sinó també perquè és un material vital per a la salut.

El Museu del Coure s’ ha dissenyat amb l’ objectiu de ser un espai participatiu, que vol anar més enllà de l’ exposició de peces per tal que sigui el mateix visitant que experimenti amb aquest metall.

Els seus continguts es divideixen en quatre àrees temàtiques: la història de la Farga Lacambra, la història del coure, els processos i les aplicacions i el coure com a element químic.

Un dels atractius de la visita és una passarel·la que forma part del recorregut per la fàbrica i que permet veure el procés de fosa del coure i tot el seu procés productiu.

La visita guiada és a les 11:30h, la farem vestits de ciclistes, a l’acabar la visita anirem pedalant fins al restaurant El cafè d’en Lisardo a Vinyoles on dinarem un pica pica de primer i un segon a triar per uns 20-25€, abans de dinar ens podrem canviar la roba.

La tornada serà amb vehicles (cotxes, furgos o bus) segons els que siguem planificarem el detall d’aquesta logística.

L’associació paga el cost de la visita pels 50 socis (200€) i els guies (114€). Si no ets soci el preu de la visita son 4€ i 3€ del guia.

FITXA SORTIDA

INSCRIPCIÓ A LA SORTIDA

(abans del 15/5/23 - compte enrere per inscriure't)

Dies
Hores
Minuts
(Si no ets Soci, cap problema, si t'ho passes bé ja t'ho pensaràs. Consulta els avantatges)

A tenir en compte

Fotos DESTACADES de la sortida

Twitter
Facebook
WhatsApp
Email

Envia'ns un missatge

logo-bike-moia-blanc-01

Fes-te soci

ALTA SOCI BIKE MOIÀ - 10€ l'any

La quota és del gener a desembre de l’any en curs. Consulta tots el avantatges de ser soci aquí

CLASSIFICACIONS EN DIRECTE

1 HORA INFANTIL / 4 HORES DE MOIÀ

Envia'ns un missatge