No borrar – secció pel botó back to top

Bike Moià club de la FCC

Bike Moià ja és un club de la Federació Catalana de Ciclisme!!

A partir d’avui qualsevol que es vulgui treure la llicència federativa de la FCC o la targeta bici, ja ho pot fer a través de Bike Moià, poseu-vos en contacte al final d’aquest escrit.

Ser un club de la Federació Catalana de Ciclisme vol dir:

  1. Reconeixement oficial: Ser un club registrat a la Federació Catalana de Ciclisme et dona un reconeixement oficial com a entitat esportiva, la qual cosa pot ajudar a guanyar credibilitat i suport en la comunitat ciclista local.

  2. Accés a competicions: Els clubs de la Federació Catalana de Ciclisme tenen accés a diferents competicions organitzades per la federació, així com a altres esdeveniments ciclistes que són exclusius per als clubs federats.

  3. Assessorament i suport: La Federació Catalana de Ciclisme ofereix assessorament i suport als clubs en temes com la gestió de la documentació, la planificació de competicions i activitats, i altres qüestions relacionades amb la pràctica del ciclisme.

  4. Assegurança: Els clubs federats també tenen accés a assegurances per als seus membres, que cobreixen les despeses mèdiques en cas d’accident o lesió.

  5. Formació: La Federació Catalana de Ciclisme organitza cursos i formació per als membres dels clubs, la qual cosa pot ajudar a millorar les habilitats i els coneixements dels ciclistes i entrenadors.

En general, ser un club de la Federació Catalana de Ciclisme pot ajudar a millorar la visibilitat i credibilitat del club, així com proporcionar accés a diferents recursos i oportunitats per als seus membres.

Twitter
Facebook
WhatsApp
Email

Envia'ns un missatge

logo-bike-moia-blanc-01

Fes-te soci

ALTA SOCI BIKE MOIÀ - 10€ l'any

La quota és del gener a desembre de l’any en curs. Consulta tots el avantatges de ser soci aquí

CLASSIFICACIONS EN DIRECTE

1 HORA INFANTIL / 4 HORES DE MOIÀ

Envia'ns un missatge